Fruit Shop

Om du gillar enkla, färgglada och härliga slots kommer du älska Fruit Shop. Denna underbara slot från NetEnt bjuder på en modern variant av det klassiska frukttemat. Här få spelaren följa med till en fruktaffär där vackra frukter ligger uppradade. Med glada färger och gulliga symboler smittar glädjen från denna slot lätt av sig. Symbolerna av lägre värde består av de ljusblå bokstäverna J, Q, K, A och siffran 10. Symbolerna av högre värde består av olika frukter. Här bjuds spelaren på vattenmelon, apelsin, citron, plommon och körsbär. Wild-symbolen är Fruit Shop-loggan och den fungerar även som en 2x vinstmultiplikator. Fruit Shop är en slot som är genomgående härlig och söt med underbara symboler. Den bjuder på en bra spelupplevelse.

Svenska NetEnt är en av världens främsta spelleverantörer och har ett stort utbud av högkvalitativa slots. De har gjort sig berömda tack vare deras innovativa slots med enastående grafik. Fruit Shop Slot är ytterligare en fantastisk slot från NetEnt, dock en av deras enklaste. Designen och grafiken är väldigt enkel och samma sak gäller funktionerna i denna slot. Här finns inget bonusspel men istället ger varje frukt ett visst antal free spins. Detta är inte på något sätt en komplicerad slot men det gör den dock inte desto mindre underhållande. De funktioner som erbjuds må vara enkla men de är superroliga! Fruit Shop är perfekt för dig som vill ha en enkel men underhållande slot. Denna slot-recension tar upp det du behöver veta innan du börjar spela, så fortsätt läs!
Vinstlinjer och insatser
Fruit Shop är en slot med fem hjul, tre rader och 15 vinstlinjer. Återbetalningskvoten (RTP) är 96,7 %. Innan du sätter igång och spelar måste du göra vissa inställningar. Insatsnivån justeras med knappen ”Level” och varierar från ett till tio mynt per linje. Myntstorleken varierar mellan 0,01 och 1 och ändras med knappen ”Coin Value”. Vinstlinjerna är fixerade, vilket innebär att du måste spela på samtliga. Det medför att den minsta insatsen är 1,50 kronor och den högsta insatsen är 1 500 kronor per omgång. Om du önskar att automatiskt ställa in högsta insatsnivån klickar du på knappen ”Max Bet”. Om du vill att hjulen snurrar automatiskt flera gånger i rad klickar du på ”Autoplay”. När du känner dig redo för att starta spelet klickar du på ”Spin”.
Tema och grafik
Fruit Shop tar med spelaren till fruktaffären där du får ta del av färgglada frukter som nästan är för vackra för att ätas. Grafiken och designen må vara enkel men det betyder dock inte att kvaliteten är låg. Tvärtom, här är alla symboler designade med en utmärkt känsla för färg och form. Detta är ett vackert och gulligt spel som är en fröjd för ögat. NetEnt levererar alltid snygga slots med enastående grafik och Fruit Shop är en av deras sötaste slots. Hjulen ramas in av fruktaffärens tak som utgörs av vit- och gulrandiga jalusier. Illustrationerna är färgglada och härliga och man blir glad av att spela den fina sloten. Fruit Shop Slot är ett måste för alla som gillar frukttemat eller gulliga slots i allmänhet.
Bonusfunktioner – free spins med frukter
Fruit Shop är enkel och erbjuder inga innovativa funktioner. NetEnt vet att det inte alltid behövs storslagna bonusspel för att skapa en underhållande slot och Fruit Shop är ett bra exempel på det. Här finns inget bonusspel men däremot finns det en funktion med free spins som aktiveras ofta. Samtliga frukter kan ge dig free spins. Om du får två körsbär aktiveras ett free spin och fem körsbär ger dig fem free spin. För de andra frukterna (vattenmelon, apelsin, citron och plommon) krävs tre stycken symboler för att aktivera ett free spin och fem för att aktivera fem free spins. Samtliga vinster under free spins kommer med en 2x vinstmultiplikator. Om du får fem körsbärssymboler på en vinstlinje belönas du med en jackpott på 2 000 mynt.
Positivt – färgglad och underhållande
Fruit Shop är en underbar slot med ett härligt frukttema. Symbolerna är gulliga och färgglada, vilket skapar en glad stämning. Funktionerna är enkla men underhållande tack vare free spins som aktiveras ofta. Alla vinster under free spins kommer med en vinstmultiplikator på 2x.
Negativt – för enkel för vissa
Det finns nog en del spelare som tycker att denna slot är antingen för enkel med få funktioner eller för gullig med dess färgglada fruktsymboler.
Sammanfattning
Alla spelare som letar efter enkel och högkvalitativ slot bör testa denna. Om du gillar det klassiska frukttemat, gulliga symboler och free spins kommer du verkligen tycka om Fruit Shop. Spelare förflyttas till fruktaffären där de får beskåda de vackra och färgstarka frukterna. Detta är en av de enklare slotsen från spelleverantören NetEnt men kanske också den gulligaste. Här finns inga komplicerade funktioner utan istället kan samtliga frukter ge upp till fem free spins och en 2x vinstmultiplikator. Denna funktion må vara enkel men superrolig! Här kan du satsa lågt såväl som högt med en minsta insats på 1,50 kronor och en högsta insats på 1 500 kronor. Följ med till en härlig fruktaffär och snurra hem ett gäng fruktvinster!