Go Bananas!

Go Bananas! är ett roligt spel som har en hel del att ge till alla äventyrslystna spelare. Spelet är skapat av NetEnt och är inte avancerat utan format på ett mycket enkelt sätt. Trots att spelet är enkelt är det omväxlande med underhållning där grafiken är fin. NetEnt är en speltillverkare som är duktiga på att ta fram spel som passar de flesta spelare oavsett ålder och kön. Go Bananas! är kanske inte ett av deras populäraste spel men det är ett spel som helt klart kommer skänka dig en hel del glädje. NetEnt har visat sig vara en av de bästa tillverkarna när det gäller kreativitet och det kommer du märka i detta spel. Go Bananas! lanserades år 2014.

NetEnt är en känd tillverkare som har tagit fram många roliga och underhållande spel och Go Bananas! är ett av dessa. Tycker du om apor är detta spelet något för dig. Här får du nämligen ett spel som tar dig direkt ut i djungeln. Du hör musik och ljud som förknippas med just denna plats och det kommer få dig tänka på de vilda djuren som lever där. Du får alltså en helhetsbild med både bild och ljud och det tar spelet till högre höjder. Det finns fem olika wild-symboler, vilka gör spelet både spännande och intressant. Helheten av spelet gör det verkligen värt att testa och med tanke på den utbetalningskvot som finns kommer du förmodligen stanna kvar och fortsätta spela under en längre tid.
Vinstlinjer och insatser
Go Bananas! har fem stycken hjul med tre rader vardera och erbjuder dig 20 stycken vinstlinjer. Dessa vinstlinjer är fasta och går inte att ändra på. Istället kan du välja insats per vinstlinje. Du väljer alltså hur mycket du vill satsa på de 20 vinstlinjerna som finns. Ju mer du satsar, desto mer vinner du vid en eventuell vinst. Myntvärdet per linje sträcker sig från tio öre till tio kronor. Det gör att den lägsta summan du kan satsa på ett snurr är två kronor och den högsta summan är 2 000 kronor. Ju mer du satsar, desto mer kostar det men om du vinner kommer även vinsten vara högre. Att satsa stort kan med andra ord löna sig!
Tema och grafik
Om du gillar djungeln och framför allt apor är det här spelet något för dig. Här spelar du vid en skärm med häftig musik som passar in i den miljö som spelet utgörs av. Trummor tillsammans med ljud från djuren ger dig en helhetskänsla och grafiken är mycket fin och vacker. De animerade bilderna gör spelet både intressant och roligt. Här är det inte bara själva bilderna som är animerade utan även hjulen. Du ser bland annat frukter från djungeln och en och en annan apa. NetEnt har visat ännu en gång att de är värda sin titel som en av de främsta speltillverkarna och med detta spel har de lyckats få spelaren att känna sig på plats i djungeln.
Bonusfunktioner i Go Bananas!
Det finns tyvärr varken free spins eller något riktigt bonusspel i Go Bananas! men det finns istället hela fem stycken wild-symboler som gör spelet intressant och roligt. Dessa wild-symboler utgörs av fem olika apor och de ger dig en chans till fina priser. Om det är gorillan som dyker upp kommer positionen den hamnar på plus fyra intilliggande positioner förvandlas till vilda bananer. Är det orangutangen som intar hjulen kommer ett helt block förvandlas till wilds och göra det enklare att skapa vinnande kombinationer. Babianen och languren är båda expanding wilds, där langurens symboler ska hamna horisontellt för att tre stycken wilds ska skapas. Den sista apan, spökdjuret, förvandlar två symboler till vilda bananer. Det är mycket att hålla reda på men det kan löna sig ordentligt!
Positivt med Go Bananas!
Grafiken är vacker med sina animerade bilder. Ljudet stämmer bra in med miljön. Det finns 20 stycken vinstlinjer som ger dig chans att ta hem den stora vinsten. Spelet innehåller fem olika wild-symboler som ger dig stora chanser till vinst.
Negativt med Go Bananas!
Tyvärr finns det inget bonusspel i Go Bananas! som du kan ta del av. Det finns heller inga free spins.
Sammanfattning
Go Bananas! är ett roligt och underhållande spel från den svenska speltillverkaren NetEnt som tar med sig dig ut i djungeln där du får bekanta dig med alla fina apor som bor där. Animerade symboler och hjul ger dig chansen att ta hem stora pengar på de 20 vinstlinjerna. Det finns fem stycken wild-symboler i detta spel och de ger dig fem olika fördelar, vilka i sin tur ger dig större chans att vinna. Ju större insats du lägger på vinstlinjerna, desto mer får du såklart betala men det ger dig även en större chans att vinna de stora pengarna. Go Bananas! ger dig en härlig spelkänsla och du kommer vilja spela spelet om och om igen. Testa på det redan idag!