The Dark Knight Rises

Återigen är spelutvecklaren Microgaming igång och har skapat en slot som baseras på en av filmerna i Batman-franchisen. I The Dark Knight Rises slot tas du med på ett spännande äventyr i den mystiska staden Gotham City. Microgaming är kända för sina många spel och slots baserade på film och TV. Här har de återigen lyckats med att ta fram en bra och givande slot med ett bra tema. Eftersom filmen om The Dark Knight Rises var en sådan succé så finns det goda anledningar till att skapa en bra slot baserad på filmen. Det finns redan en stor skara fans till historierna om Batman och många av er kommer att tycka om det här spelet också.

Det finns många anledningar till att ge det här spelet en chans. Bland annat har de fyllt sloten med många olika bonusfunktioner. Men det är självklart en positiv aspekt för alla Batman-fans där ute att det är en hel del klipp med från filmen. Den här sloten är både animerad och baserad på originalinnehåll från filmen. Symbolerna i sloten består av karaktärer från filmen, såsom Batman själv, hans medhjälpare Robin, Catwoman och Bane med flera. Det är bara att göra dig redo för att kasta dig ut i det okända och låta den förtrollande och kriminella staden Gotham City ta dig med på ett skrämmande äventyr. Mitt under spelet kan dessutom Batman och Bane börja slåss och där har du chansen att få free spins.
Vinstlinjer och insatser
I The Dark Knight Rises slot så har du det klassiska upplägget av fem hjul och tre rader. Dessa bildar tillsammans hela 243 fasta vinstlinjer! Detta höga antalet vinstlinjer bidrar verkligen till en mer spänning och glädje för spelet. Myntvärdet ligger på 0,01 till 0,50 och insatserna är begränsade till 0,30 euro upp till 7,5 euro på grund av de många vinstlinjerna. Jackpotten ligger på 1 780 euro men är tyvärr inte progressiv. Men det finns mycket positivt med den här sloten och många olika sätt där du kan vinna storkovan. Alla vinster i spelet går från vänster till höger förutom scattersymbolen som kan ligga vart som helst. Det finns dessutom en scramble-symbol som blandar alla symboler på skärmen för att få fram den bästa kombinationen.
Tema och grafik
Temat är utmärkt i The Dark Knight Rises slot. Det är ett mycket tacksamt tema som är spännande och som bygger på en klassisk figur, nämligen Batman. Grafiken är snyggt gjord och tack vare filmklippen som lagts in så får du även en liten påminnelse om hur bra filmen är. Musiken är även den tagen ur filmen och ger sloten en extra touch av Gotham City-känslan. Symbolerna i spelet består som sagt av en del av karaktärerna från filmen. De består av riktiga bilder från filmen. Ibland dyker det upp animerade karaktärer så som när Bane och Batman slåss och du tävlar om att få så många free spins som du bara kan. Det är ett roligt inslag och passar in i spelet.
Bonusfunktioner i The Dark Knight Rises
I The Dark Knight Rises slot hittar du både wild-symboler, multiplikator, scatter-symbol och free spins. Det här spelet är fullspäckat med bra bonusfunktioner. Wild-symbolen i spelet består av The Dark Knight Rises-loggan som förvandlas till en flock med flygande fladdermöss som flyger ut över skärmen när du får den vinnande kombinationen. Det finns även en annan wild-symbol i spelet som är en expanderande wild-symbol. Den finns på det tredje hjulet och fungerar precis som en vanlig wild men den täcker ett helt hjul. En av de roligaste bonusfunktionerna i spelet är då Bane och Batman börjar slåss med varandra. Det är nämligen då det avgörs hur många free spins du ska få, beroende på antalet slag och sparkar som Batman får in på Bane.
Positivt med The Dark Knight Rises
Det som är positivt med The Dark Knight Rises är att spelet är fullt med olika bonusfunktioner. Det är även roligt att det finns med så mycket filmklipp och karaktärer från filmen. Grafiken i sig är snygg och välgjord.
Negativt med The Dark Knight Rises
Du som inte är ett fan av Batman kommer inte fatta tycke för denna slot. Om du är ute efter ljusa och färgglada spel är inte det här ett spel för dig.
Sammanfattning
Om du är en sann Batman älskare kommer du älska den här sloten från Microgaming. De är verkligen bra på att utveckla spel som är baserade på film och TV. Det bästa med The Dark Knight Rises slot är att spelet är fullspäckat med olika roliga sätt att vinna på – med allt från annorlunda free spins till olika wild-symboler och multiplikatorer. Detta är ett spännande spel som visar klipp från den kända filmen varje gång du får en vinst. Självklart finns det även fladdermöss med i spelet när du får in wild-symbolen. Alla som tycker om Batman och Gotham City borde ge den här sloten en chans. Chansen är stor att ni inte kommer att bli besvikna!