The Wish Master – massor av wilds och spännande vinster

The Wish Master är ett spel från spelutvecklaren NetEnt som lanserades 2014. Spelets tema har hämtat inspiration från Tusen och en natt med den berömda historien om Aladdin och den magiska lampan. Spelaren kommer få känna av mystiken i spelet. Det här är verkligen en videoslot för spelare som gillar andar som kan uppfylla önskningar. Grafiken och ljudet är perfekt för denna spelautomat och har ett tema som höjer spelupplevelsen. The Wish Master har en klassisk uppsättning med fem hjul och 20 vinstlinjer. När du aktiverar Wish Masters bonusfunktion som ger multiplikatorer och wilds kan du vinna stort. Den högsta vinsten är 900 000 mynt och för den som spelar med maximal insats går det att vinna otroligt stora summor.

The Wish Master är som sagt en mycket spännande och underhållande videoslot. Spelautomaten har flera wilds med olika funktioner; expanderande wilds, random wilds, stacked wilds och givetvis den vanliga wild-symbolen som ersätter alla andra symboler förutom scatters. Wild-symbolen har ’wild’ snyggt animerat i lågor ovanpå en skugga som föreställer anden och grafiken förstärks med ljudet av brinnande eld. The Wish Master är givetvis kompatibelt med Mac, Windows och Linux operativsystem. Det ger spelaren en minnesvärd upplevelse via en webbaserad plattform som inte kräver någon nedladdning och som kan spelas på både bärbara och stationära datorer. Spelautomaten är precis som alla spel från NetEnt anpassade till mobila enheter, både mobil och surfplatta, och fungerar perfekt med operativsystemen iOS och Android.
Vinstlinjer och insatser
The Wish Master Slot har den klassiska uppsättningen med fem hjul, tre rader och 20 vinstlinjer. Spelaren justerar insatsen genom att välja myntvärde där det minsta värdet som går att spela för är 0,01 euro och det högsta värdet är 0,50 euro per snurr. Antal mynt per vinstlinje är tio. Spelets minsta insats är 0,20 euro och den största är 100 euro per snurr, vilket i svenska kronor motsvarar ungefär 2 kronor upp till 1 000 kronor. The Wish Master ger en bra återbetalning till spelaren och spelets RTP ligger på 96,6 %. Återbetalning till spelaren är en teoretisk siffra och baseras på en längre tids spelande. Den högsta vinsten är 900 000 mynt och för den som spelar med maximal insats kan vinsten bli hela 4 500 000 kronor.
Tema och grafik
Temat i The Wish Master är ’anden i flaskan’ och inspiration har säkerligen hämtas från Tusen och en natt med den kända historien om Aladdin och den magiska lampan. Spelet börjar med en animerad scen som tar med spelaren till en grotta med skatter och på avstånd syns den gyllene andelampan. Spelet är visuellt mycket vackert med snygg grafik och djupa färger. I bakgrunden spelas rogivande arabisk musik. Det är ett mycket vackert spel och symbolerna är inget undantag. De högre värda symbolerna är en djurmask med en glittrande ädelsten, en rosa och lila kobra, en orange katt, en ljusgrön skorpion och ett blått hökhuvud. Anden i spelet är svart och grå och byter skepnad med glödande ögon med flammor som kommer från hans händer.
Bonusfunktioner i The Wish Master
Scatter-symbolen är ett pergament med en lampa och får du en scatter på ett av hjulen kommer anden ur sin lampa och ger spelaren olika funktioner under tio snurr. Spelaren kan landa allt från en multiplikator till wild-symboler. Multiplikatorn ökar spelarens vinst med antingen x2 eller x3. Om du får ytterligare en scatter-symbol när denna funktion är aktiv kommer du få en till extrafunktion. Maximalt kan du ha tre extrafunktioner aktiverade på hjulen samtidigt och de olika funktionerna väljs slumpmässigt. Expanderande wilds expanderar till andra symboler på hjulen och omvandlar dem till wilds. Random wilds är wilds som slumpmässigt kastats ut på hjulen. Stacked Wilds ger tre wilds på varandra på ett hjul och kommer leda till fina vinster.
Vad som är bra med The Wish Master
The Wish Master har otroligt vacker grafik. Spelet erbjuder spännande och roliga specialfunktiomer med wilds och scatters. Spelautomaten har en helt okej återbetalning till spelaren på 96,6 %. Spelet har en högsta vinst på 900 000 mynt, vilket för den som spelar med maximal insats innebär otroliga 4 500 000 kronor.
Vad som är mindre bra med The Wish Master
The Wish Master har ingen progressiv jackpott. Spelautomaten har en helt okej återbetalning till spelaren men som kunde varit något högre.
Sammanfattning
The Wish Master är en okomplicerad spelautomat med fem hjul och tjugo vinstlinjer. Spelets tema är ’anden i flaskan’ och har som syfte att uppfylla spelarens drömmar. Grafiken är mycket vacker med rogivande bakgrundsmusik. Spelet bjuder på spännande specialfunktioner med flera olika wilds och en scatter som landar allt från multiplikatorer till wilds. Videosloten har en stor bredd på insatser, vilket innebär att alla spelare kan njuta av att spela The Wish Master oavsett storlek på spelkassan. Denna spelautomat bjuder på allt du kan önska dig plus en riktig superjackpott för den som spelar med maxinsats – nämligen hela 4 500 000 kronor. Oavsett vilket typ av spelare du är kan du njuta av att spela The Wish Master, så varför inte testa redan idag?