Wonky Wabbits

Ta en uppfriskande tur ut på landet till bondens stora grönsaksodlingar och du kan vara säker på att träffa på de knasiga kaninerna i Wonky Wabbits. Den här spelautomaten har ett tema med ett animerat tema och 3D-effekter som gör att spelet totalt sett påminner om tecknade serier med en rolig och lättsam ljudslinga. Det är nästan så att du vill nynna med. Berättelsen kretsar kring knasiga kaniner som äter upp grönsaker ur odlingarna i en färgsprakande värld. Följ med så kan du med lite tur kamma hem roliga vinster på köpet! Wonky Wabbits är enkelt att förstå och att spela, spelplanen är tydlig och spelet har inga avancerade funktioner. Du kan helt enkelt bara luta dig tillbaka och snurra hjulen!

Wonky Wabbits kommer från den erkända spelutvecklaren NetEnt och är ett av deras spel som lanserades under 2014. Spelet har inte skapats med några möjligheter till att vinna gratissnurr eller med bonusspel men det har fått den fördelaktiga funktionen som gör att du kan vinna från båda sidorna av vinstlinjerna. Spelet har också fått underhållande expanderande wild-symboler. De expanderande wild-symbolerna utgörs av knasiga kaniner som gräver sig fram på spelplanen för att skapa de högst betalande kombinationerna. I praktiken betyder detta att om det dyker en wild-symbol så dupliceras den och därmed ökar dina vinstchanser. De fördelaktiga funktionerna och det roliga temat gör att det här spelet är ganska speciellt och det sticker verkligen ut i mängden av spelautomater.
Vinstlinjer och insatser
Wonky Wabbits uppbyggnad är klassisk och spelet är utrustat med en RTP på 96,5 %, fem hjul, tre rader och 15 fasta vinstlinjer, vilket betyder att alla vinstlinjer är aktiverade vid varje snurr. För det mesta vinner du från vänster till höger men i Wonky Wabbits går det att vinna från båda hållen. Detta gör att det går att säga att det vid varje snurr finns 30 vinstlinjer aktiva. Det gör att chanserna till en vinnande kombination ökar markant. Spelets lägsta myntvärde är 0,01 och det högsta spelbara myntvärdet är 0,5. Den lägsta insatsen i kronor är 3 kronor och den högsta är 1 500. Spelets högst betalande symbol är moroten och den betalar ut 1 500x insatsen om du får fem stycken av den på hjulen.
Tema och grafik
När NetEnt skapade Wonky Wabbits adderade de humor till spelet på fler än ett sätt. Till att börja med är namnet på spelet så som ett barn skulle uttala ”rabbits”, alltså kaniner, och wonky syftar på att kaninerna är knasiga. När de animerade kaninerna i spelet dyker upp kan vi tydligt se att de är lite knasiga, exempel på detta är när wild-symboler landar på hjulen. Då dyker de knasiga kaninerna upp genom ett hål i landet och ler sitt bredaste leende samtidigt som de lätt galna ögonen snurrar runt. Grafiken i övrigt påminner om tecknade serier och varje symbol har synliga stygn, vilket för tankarna till lappade kläder. Spelets lättsamma och glada ljudslinga påminner också om tecknade serier och då och då hörs de knasiga kaninerna skratta.
Bonusfunktioner i spelet
Wonky Wabbits är inte ett spel som är fyllt av speciella bonusfunktioner som bonusspel, eller olika lägen med gratissnurr. Det som däremot erbjuds i det här spelet från NetEnt är en jackpott på 390 000 mynt och en rolig funktion med expanderande wilds som gör att dina vinstchanser ökar. Wild-symbolen består av en lila bricka med texten ”WILD” på och den här symbolen kan landa på alla hjul på spelplanen. Wild-symbolen kommer att duplicera sig för att skapa den högst vinnande kombinationen som är tillgänglig. Spelet har också två stycken staplade wilds som bara kan landa på hjul nummer fyra och fem. Totalt sett gör detta att du kan få 14 wild-symboler samtidigt i spelet när alla wilds har duplicerats!
Positiva saker
Det här är en spelautomat med snygg grafik, vilket alltid gör det roligare att spela. Det går att vinna från båda hållen, vilket ökar vinstchanserna. Wonky Wabbits har expanderande och staplade wild-symboler som förhöjer spänningen i spelet och ökar chanserna att vinna större vinster.
Negativa saker
Spelets ljudslinga är rolig och passar spelet bra men den är för kort och blir därför repetitiv och tråkig om du spelar en längre stund. Spelet skulle vinna på att erbjuda någon extra bonusfunktion.
Sammanfattning
Sammanfattningsvis har NetEnt skapat en rolig och oförglömlig spelautomat som de flesta säkert tycker är en uppfriskande fläkt i casinonas spelkataloger. Är du ute efter ett spel som är enkelt att förstå och som inte kräver så många aktiva val i spelandet är detta helt rätt spel. Du behöver bara luta dig tillbaka och snurra hjulen. Du kan också aktivera autosnurrfunktionen så behöver du bara titta på när hjulen snurrar, de goda grönsakerna dyker upp och de knasiga kaninerna hoppar fram. Wonky Wabbits passar bra för dig som tycker om att spela roliga och annorlunda spel för spelandets skull och som inte är ute efter att lägga de högsta insatserna eller vinna de högsta vinsterna. Tycker du helt enkelt om roliga spel? Prova då Wonky Wabbits!